Frezoli


Over Frezoli

In 1990 is het merk Tierlantijn verlichting ontstaan in een schuurtje in Rijsbergen. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Enkele jaren geleden is daar de Frezoli collectie bijgekomen. Een collectie industriele lampen geinspireerd op de verlichting in pakhuizen en werkplaatsen voordat de TL verlichting zijn intrede deed. Sinds 2018 is Tierlantijn verder gegaan onder de naam Frezoli omdat de naam Frezoli beter aansluit bij de huidige collectie. 

Collectie

Frezoli handmade

De landelijke lijn van Frezoli kan het beste worden omschreven als robuust en tijdloos met een ambachtelijke landelijke uitstraling. 

De lampen zijn herkenbaar door het gebruik van de materialen hout, staal en koper. De kappen zijn gemaakt van prachtige linnen stoffen.

Het gegoten en vervolgens gezandstraalde aluminium vormen de basis van de industriële collectie van Frezoli. De industriële lampen worden gekenmerkt door het gebruik van aluminium, industrieel ontwerp en een ruige uitstraling.

Handgemaakt

De lampen uit de Frezoli collectie zijn te herkennen aan hun authentieke en ruwe uitstraling. Alle lampen worden met de handgeschilderd of gepatineerd met unieke verftechnieken. Frezoli lampen worden bovendien uitgebreid getest voor ze het atelier verlaten. 

Lampenkappen

De Frezoli collectie heeft een ruime keuze aan lampenkappen. De kappen zijn leverbaar in verschillende maten,  vormen en materialen. Een groot gedeelte van de collectie is leverbaar met verschillende kappen zodat u uw eigen lamp kunt creëren. 

Pagina 1 van 5
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »